Aanhangwagen

Onze aanhangwagen dagopleiding is een begrip binnen het midden- en kleinbedrijf. We zijn gespecialiseerd in de ééndaagse opleiding, welke wordt afgerond met een praktijk examen. Je haalt dus in één dag je aanhangwagenrijbewijs.

Voor het rijden met grotere aanhangers achter een personenauto of bestelbus is een apart aanhanger rijbewijs nodig, het BE-rijbewijs. Tijdens de cursus leer je vlot en veilig manoeuvreren met een zware combinatie. Onze ervaren instructeurs leren je alle kneepjes en trucks die van jou een stuk betere bestuurder met een aanhangwagen maken. Uiteraard is deze opleiding ook zeer geschikt voor rijden met paardentrailer of caravan! Gezien onze rijke en lange ervaring is Rijschool Van Hees hét aangewezen punt voor het aanhanger rijbewijs in Zaandam. En ver daar omheen!

Naast dat deze BE cursus nuttig is, zul je merken dat onze dagopleiding BE ook gewoon heel leuk is. Je leert er weer even opnieuw echt kijken en wordt je waarneming in de auto er vanzelf weer even van opgefrist.

Wil je meer informatie over onze dagopleiding voor het aanhangwagenrijbewijs kijk dan eens op onze informatiepagina: aanhangwagenrijles. Hier staat ook een filmpje met informatie over het examen bij het CBR.

Onderstaande bedrijven mochten wij al succesvol opleiden:

Bouwmensen
Gemeente-Zaanstad
Bouwmensen
download (1)
bloklogo rgb-3f65ee
BAM-Woningbouw
download
1587633069458
StielGroep
HSB Volendam
Autoschade
DeKeizer
Sturm
Ronitz
Etro
toekomst
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow