Autorijles in Zaanstad

Het autorijbewijs halen is een van de belangrijkste opleidingen die je gaat volgen. Daardoor is kwalitatief goede autorijles in Zaanstad erg belangrijk. Bij Rijschool Van Hees stemmen we de autorijles volledig af op jou als leerling. Hierdoor les je altijd in je eigen tempo. Je lest bovendien privé: je hoeft niemand op te halen of weg te brengen. Elke rijles doe je exact waar jij aan toe bent.

Het resultaat: je haalt je rijbewijs sneller. Het examen vereist veel zelfstandigheid en oplossend vermogen van jou als leerling. Daarom hebben wij een eigen lesprogramma ontwikkeld dat jou zo snel mogelijk op niveau brengt. Begin dus nu aan de rit die je rechtstreeks naar je rijbewijs brengt! En geniet levenslang van veilige kilometers.

De rijlessen
Onze rijlessen zijn in te plannen naar wens. Een enkele les per week, meerdere lessen achter elkaar of een paar blokuren per week, alles is mogelijk. Hierdoor gaat de opleiding zo snel als jij zelf wil. Je lest altijd in dezelfde auto en met dezelfde instructeur. Hij of zij houdt een leskaart bij met je vorderingen, die je natuurlijk ook zelf kunt inzien. Overigens begeleiden wij de lessen met schriftelijk materiaal zodat je de theorie thuis nog eens rustig kunt nalezen. Er is ook de mogelijkheid om een startpakket te nemen. Op de informatiepagina startpakket lees je daar meer over.

We starten de rijles bij jou thuis en eindigen daar ook weer. Ophalen vanaf je werk kan natuurlijk ook als je dat wilt. Op deze manier kan de instructeur een voor jou exact passende route samenstellen. Starten met rijlessen kan al vanaf 16,5 jaar en examen doen vanaf je 17e. Zie onze 2ToDrive pagina voor meer informatie.

Het theorie-examen
Voor dat je praktijkexamen kunt doen moet je eerst je theorie-examen halen. Je kunt al theorie-examen doen als je 16 bent. Het theoriebewijs is 18 maanden geldig. Bij Van Hees zijn er diverse mogelijkheden om je hier goed op voor te bereiden. Wij bieden een uitgebreid assortiment leermiddelen aan. De beste boeken, CD-roms en online trainingen om je goed voor te bereiden op het examen. En via ons kun je online proefexamens doen.

De lesauto’s
Onze lesauto’s zijn modern, veilig en comfortabel. Zo rijd je altijd in een auto die ruimschoots voldoet aan de eisen én een auto die het lessen prettig, comfortabel en eenvoudig maakt. Daarbij zijn de auto’s schoon en goed onderhouden en er wordt nooit in gerookt.

De tussentijdse toets
Goed en veilig autorijden is niet makkelijk. Een goed hulpmiddel tijdens het leren rijden is een toets. Daarom bevelen wij aan om bij het CBR de tussentijdse toets te doen. Deze vindt meestal plaats op ongeveer driekwart van je rijopleiding. Door deze toets kun je alvast wennen aan de situatie bij het CBR en krijg je van de examinator ook nog tips mee die je kunt gebruiken tijdens je verdere opleiding. Leg je tijdens de tussentijdse toets met succes de bijzondere verrichtingen (zoals bijvoorbeeld inparkeren) af, dan kun je hier zelfs een vrijstelling voor krijgen, zodat je tijdens het examen geen bijzondere verrichtingen meer hoeft te doen.

Het praktijkexamen
In overleg met je instructeur wordt er een examendatum afgesproken. Van Hees heeft bijna altijd examendata in voorraad zodat we zo flexibel mogelijk kunnen plannen. Het praktijk examen duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats in Zaandam. Uiteraard in je eigen lesauto en met je eigen instructeur. Zo kan hij/zij je steunen en achteraf het examen goed met je nabespreken. Vaak plannen we vlak voor het examen nog een allerlaatste rijles om de puntjes op de i te zetten en alles nog een laatste keer goed door te nemen. Onderaan deze pagina staat nog een filmpje van de site van het CBR om te zien hoe zo’n praktijkexamen in z’n werk gaat.

LET OP, voor elke categorie examen die je ons eerst toestemming te geven. Pas dan kunnen we een examen voor je aanvragen. kijk op onze machtigingspagina voor meer info.

Het CBR praktijkexamen: