scooter rijles

scooter rijlesLekker naar de stad, vlot naar school of gewoon handig voor alles waar je maar zin in hebt! Met het scooterrijbewijs op zak gaat er een wereld voor je open. Daarom streven wij naar echt goede bromfiets rijles!

Schrijf je nu in voor de scooteropleiding zodat je snel kunt genieten van al dat leuks en een stuk vlotter door het leven gaat! Onze opleiding bestaat uit een deel voertuigkennis, voertuigbeheersing en verkeersdeelname.
Het lesprogramma verdelen we bewust in twee dagdelen. Alle ervaringen van het eerste dagdeel kunnen dan veel beter verwerkt worden. Na het tweede dagdeel volgt aansluitend het CBR examen. Bij Rijschool Van Hees les je alleen of met maximaal één andere kandidaat. Zo kunnen we je alle aandacht geven!

Rijschool Van Hees is daarom de beste spot voor het scooter rijbewijs in Zaandam! Wist je dat wij vorig jaar een slagingspercentage van bijna 95% hadden voor onze bromfiets opleiding?

Wil je meer weten over het halen van je scooterrijbewijs? Lees dan snel verder: bromfietsrijles.

Om snel te kunnen beginnen is het belangrijk dat je het theorie examen al gehaald hebt. Daarom hebben we naast een goede praktijkopleiding ook een klassikale theoriecursus voor het scooterrijbewijs Am. Deze klassikale cursus helpt je de lastige delen van de theorie beter te begrijpen en samen lopen we door de stof heen zodat het leren je veel makkelijker afgaat. Meer weten? Kijk eens op onze bromfiets theorie pagina.