Bromfiets/Scooter rijles

Lekker naar de stad, vlot naar school of gewoon handig voor alles waar je maar zin in hebt! Met het scooterrijbewijs op zak gaat er een wereld voor je open. Kies daarom voor onze goede scooteropleiding!

Schrijf je nu in voor de scooteropleiding zodat je snel kunt genieten van al dat leuks en een stuk vlotter door het leven gaat! Onze opleiding bestaat uit een deel voertuigkennis, voertuigbeheersing en verkeersdeelname.

Het lesprogramma verdelen we bewust in twee dagdelen. Alle ervaringen van het eerste dagdeel kunnen dan veel beter verwerkt worden. Na het tweede dagdeel volgt aansluitend het CBR examen. Bij Rijschool Van Hees les je alleen of met maximaal één andere kandidaat. Zo kunnen we je alle aandacht geven!

Rijschool Van Hees is daarom de beste spot voor het scooter rijbewijs in Zaandam! Wist je dat wij vorig jaar een slagingspercentage van bijna 98,5 % hadden voor onze bromfiets opleiding?

Wil je meer weten over het halen van je scooterrijbewijs? Lees dan snel verder: bromfietsrijles.

Om snel te kunnen beginnen is het belangrijk dat je het theorie examen al gehaald hebt. Hiervoor bieden we online leermiddelen aan. Meer weten? Kijk eens op onze bromfiets theorie pagina.

LET OP je dient ons als rijschool te machtigen bij het CBR dit is nodig ivm de privecy wetgeving, voordat wij een examen voor je kunnen inplannen, kijk op onze machtigingspagina voor meer info.

 

Rijschool Van Hees Bromfietsopleiding (spoedcursus)