Bromfiets theoriecursus

Wil jij ook lekker met je scooter op pad? Dan moet je alleen nog even je Am rijbewijs halen. En soms is dat best nog een uitdaging, want je moet zowel een praktijk- als een theorie-examen voor de scooter afleggen voor je de weg op mag. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal opleidingen in ons programma waaronder de nieuwe klassikale scooter theorie cursus.

Theoriecursus scooter (Am) klassikaal

Om snel te kunnen beginnen aan het halen van je scooterrijbewijs is het belangrijk dat je snel voor je bromfiets theorie examen gaat slagen. Daarom hebben we naast onze bekende praktijkopleiding ook een klassikale theoriecursus voor het scooterrijbewijs Am. Deze klassikale cursus helpt je de lastige delen van de theorie beter te begrijpen en samen lopen we door de stof heen zodat het leren je veel makkelijker afgaat. De cursus wordt op veel verzoek niet meer over drie avonden verspreid maar nu in een dag gegeven.We starten om 09.00u dus zorg dat je rond  8.50u aanwezig bent. Het ochtenddeel duurt tot 12.00u en daarna is er tot 13.00u tijd voor de lunch. We hebben helaas geen kantine, dus neem zelf je brood mee. De cursus wordt gegeven in ons theorielokaal, zuiddijk 392, Zaandam

Startdata theorieles bromfiets 2019

Voor 2019 staan momenteel de volgende data gepland. Nieuwe data kunnen elk moment worden toegevoegd, dus houdt deze pagina in de gaten.

  • zaterdag 19 januari (van 09.00 tot 16.00u)

 

Begeleiding bij leren bromfiets theorie

In de ochtend lopen lopen we samen door de theorie heen. Ingewikkelde onderdelen vereenvoudigen we met goede voorbeelden en duidelijk uitleg. Deze begeleiding zorgt ervoor dat je weet waar je nog aandacht aan moet besteden en zorgt dat je niet alleen maar slaagt, maar uiteindelijk ook echt gaat begrijpen waarom het verkeer zo in elkaar zit.

Examentraining bromfiets

Na de pauze gaan we trainen met de examens voor het bromfietsrijbewijs. Daardoor weet je al goed wat er van je verwacht wordt en hoef je minder zenuwachtig te zijn. Dat zorgt er voor dat je meer aandacht kunt hebben voor datgene waar je voor komt. Namelijk de vragen goed beantwoorden. Ook krijg je door deze training een beter beeld van welke delen je nog lastig vindt. Uiteraard is er dan nog tijd om hier vragen over te stellen.

Inschrijven

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan telefonisch via onze receptie, via e-mail of via onze inschrijfpagina: www.rijschoolvanhees.nl/inschrijven. Let op: je inschrijving is pas definitief als je de bevestigings e-mail hebt ontvangen. Doorgaans wordt deze de week voor de cursus verzonden. Wacht dus nog even met reserveren van een examen tot je deze gehad bevestiging ontvangen hebt.

Examen aanvragen

Indien gewenst kun je zelfs via de rijschool het CBR theorie-examen laten inplannen. Of je regelt dit zelf via mijn.cbr.nl, dat is nog voordeliger. De actuele prijs van deze cursus en eventueel examen kun je op onze tarievenpagina terugvinden.

Theoriecursus bromfiets