Bromfiets theoriecursus

Wil jij ook lekker met je scooter op pad? Dan moet je alleen nog even je Am rijbewijs halen. En soms is dat best nog een uitdaging, want je moet zowel een praktijk- als een theorie-examen voor de scooter afleggen voor je de weg op mag. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal opleidingen in ons programma waaronder de nieuwe klassikale scooter theorie cursus.

Theoriecursus scooter (Am) klassikaal

Om snel te kunnen beginnen aan het halen van je scooterrijbewijs is het belangrijk dat je snel voor je bromfiets theorie examen gaat slagen. Daarom hebben we naast onze bekende praktijkopleiding ook een klassikale theoriecursus voor het scooterrijbewijs Am. Deze klassikale cursus helpt je de lastige delen van de theorie beter te begrijpen en samen lopen we door de stof heen zodat het leren je veel makkelijker afgaat. De cursus bestaat uit drie avonden. Elke avond start om 19.00u, dus zorg dat je uiterlijk 18.50u aanwezig bent. De cursus wordt gegeven in ons theorielokaal, zuiddijk 392, Zaandam

Begeleiding bij leren bromfiets theorie

Op de eerste twee avonden lopen we samen door de theorie heen. Ingewikkelde delen vereenvoudigen we met goede voorbeelden en duidelijk uitleg. Deze begeleiding zorgt ervoor dat je weet waar je nog aandacht aan moet besteden en zorgt dat je niet alleen maar slaagt, maar uiteindelijk ook echt gaat begrijpen waarom het verkeer zo in elkaar zit. Na deze twee avonden volgt een pauze van een aantal dagen zodat je zelf met de stof aan de slag kunt en de lastige stukken nog eens rustig kunt bestuderen.

Examentraining bromfiets

Op de derde en laatste avond van de cursus gaan we trainen met de examens voor het bromfietsrijbewijs. Daardoor weet je al goed wat er van je verwacht wordt en hoef je minder zenuwachtig te zijn. Dat zorgt er voor dat je meer aandacht kunt hebben voor datgene waar je voor komt. Namelijk de vragen goed beantwoorden. Ook krijg je door deze training een beter beeld van welke delen je nog lastig vindt. Uiteraard is er dan nog tijd om hier vragen over te stellen.

 

Startdata theorieles bromfiets 2018

  • maart: woensdag 14 maart, donderdag 15 maart en woensdag 21 maart
  • april: woensdag 18 april, donderdag 19 april en woensdag 25 april
  • mei: woensdag 16 mei, donderdag 17 mei en woensdag 23 mei
  • juni: woensdag 20 juni, donderdag 21 juni en woensdag 27 juni (nog een paar plekken beschikbaar)
  • volgende cursusdata volgen

Inschrijven

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan telefonisch via onze receptie, via e-mail of via onze inschrijfpagina: www.rijschoolvanhees.nl/inschrijven. Let op: je inschrijving is pas definitief als je de bevestigings e-mail hebt ontvangen. Doorgaans wordt deze de week voor de cursus verzonden. Wacht dus nog even met reserveren van een examen tot je deze gehad bevestiging ontvangen hebt.

Examen aanvragen

Indien gewenst kun je zelfs via de rijschool het CBR theorie-examen laten inplannen. Of je regelt dit zelf via mijn.cbr.nl, dat is nog voordeliger. De actuele prijs van deze cursus en eventueel examen kun je op onze tarievenpagina terugvinden.

Theoriecursus bromfiets