Auto theoriesessie

Hoe snel je ook je autorijbewijs wilt halen, met praktijklessen alleen red je het niet! Om vlot de juiste beslissing te kunnen maken is het heel belangrijk dat je echt begrijpt hoe het verkeer werkt. Dat doe je door de verkeersregels, verkeersborden- en tekens goed te kennen. Hierdoor ga je met genoeg zelfvertrouwen deelnemen aan het verkeer én herken je mogelijke gevaren sneller. Inmiddels hebben al vele cursisten onze theoriesessies gevolgd en aan het hoge slagingspercentage te zien met succes!

 

Startdata theorie sessie auto

Voor 2022 staan momenteel de volgende data gepland. Nieuwe data kunnen elk moment worden toegevoegd, dus houdt deze pagina in de gaten!

  • Zaterdag 25 februari 2023.
  • Zaterdag 25 maart 2023.
  • Zaterdag 29 april 2023.

Betere opleiding is sneller slagen én leuker rijden

Tijdens de praktijk rijlessen merken onze instructeurs dat leerlingen die de theorie echt begrijpen veel sneller beslissingen kunnen nemen en zelfstandiger door het verkeer gaan dan leeftijdsgenoten die alleen maar de theorievragen uit het hoofd hebben geleerd. En eerlijk is eerlijk, het is toch ook veel leuker om te snappen wat je aan het doen bent?

Theorie sessie auto

Om je autorijbewijs te behalen is het belangrijk dat je snel voor je auto theorie examen gaat slagen. Daarom hebben we naast onze bekende praktijkopleiding ook een theorie sessie in het leven geroepen voor het autorijbewijs B. Deze korte sessie helpt je bij je lastige vragen over de theorie zodat het leren je veel makkelijker afgaat.  Al je vragen en problemen zullen wij tijdens de theorie sessie behandelen, jij als leerling staat dus centraal! We starten om 10:30 en zijn meestal rond 12:30 klaar. de cursus wordt gegeven in ons theorielokaal, Zuiddijk 392, 1505HE Zaandam. De prijs van deze theorie sessie is € 25,- .

Leermateriaal

Indien je het maximale uit de theorie sessie wilt halen vragen wij je om eerst zelfstandig thuis de theorie door te nemen. Mocht je nog geen leerboeken hebben is hiervoor vanuit onze rijschool een auto leerpakket te verkrijgen voor € 49,95. Dit pakket bestaat uit theorieboeken, een code waarmee je 10 uur lang online examentraining kunt volgen en toegang tot een mobiele app waarmee je de voorrangsituaties uitgebreid kunt oefenen! Dit leerpakket kan worden afgehaald op de rijschool en indien gewenst wordt het pakket per post geleverd.

Theorieboeken auto

Inschrijven

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan telefonisch via onze receptie, via e-mail of via onze speciale inschrijfpagina. Let op: je inschrijving is pas definitief wanneer het cursusgeld door ons is ontvangen. Hierna krijg je direct een digitale bevestiging van je inschrijving, die per mail wordt verstuurd.

Theorie examen aanvragen

Een theorie examen mag je al doen vanaf 16,5 jaar en dien je zelf aan te vragen bij het CBR. Je logt in met je persoonlijke DigiD. Let op: door corona moeten veel theorie- en praktijkexamens door het CBR worden ingehaald. Daarom kan het langer duren voordat je examen kunt doen.

Onze gouden tip: kijk bij het reserveren van je theorie-examen ook eens in een andere examenplaats, soms zijn daar eerder plekjes vrij!

Indien je tegen problemen aanloopt kunnen wij via de rijschool het CBR theorie-examen voor jou inplannen. De actuele prijs voor het inplannen via onze rijschool en eventuele vervolgopleidingen kun je op onze tarievenpagina terugvinden.