1000 Bochtentocht

Beste motorvrienden,

we kunnen wel spreken van een zeer geslaagde editie. De hele dag prachtig weer en stijgende temperaturen en aan het eind van de middag een verkoelend drankje en een heerlijk buffet! Bedankt allemaal voor een zeer leuke dag.

Nog even terugkijken? Hier staan de foto’s:
Fotoalbum 1000 Bochtentocht

Met vriendelijke groet,
Rijschool Van Hees
Martijn, Jeroen, Erik en Peter


Beste motorvrienden!

Zoals de meesten van jullie inmiddels weten organiseren we op 1 mei onze superleuke jaarlijkse 1000 bochtentocht.

De kosten voor deelname zijn 43 euro en daarvoor krijg je behalve een hele leuke dag, een prachtige rit, het befaamde t-shirt, koffie met wat lekkers in de ochtend, een geheel verzorgde lunch en sluiten we af met een heerlijke Amerikaanse BBQ! Dit laatste doen we, op verzoek van velen, in hetzelfde restaurant als vorig jaar. Kennelijk vonden jullie het lekker 😉

Zoals gebruikelijk bieden wij ook weer de routes aan die we gaan rijden:

garmin

sygic

tomtom

De inschrijving is inmiddels gesloten.
We hebben er alvast heel veel zin in en we zien jullie graag op 1 mei om er een mooie dag van te maken!

Rijschool Van Hees

 

1000 Bochtentocht Nieuwsbrief

Wil je nooit meer te laat zijn met inschrijven voor de 1000 Bochtentocht? Wij sturen je graag een nieuwsbrief als de startdatum van de inschrijving bekend is. Laat hier je gegevens achter en je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Uitschrijven kan met hetzelfde formulier.

Ieder jaar organiseert Rijschool Van Hees een motortocht voor alle oudleerlingen van de motoropleiding. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer deze tocht weer plaats vindt? Geef je dan vrijblijvend op voor onze nieuwsbrief.