Theorieles auto

Of je nou in een auto, op een motor of bromfiets of met een aanhangwagen wil rijden, met praktijklessen alleen red je het niet. Om goed en vlot te kunnen beslissen is het heel belangrijk dat je echt begrijpt hoe het verkeer werkt. Dat doe je door de verkeersregels en verkeersborden- en tekens goed te kennen. Zo kun je veilig en vlot door het verkeer en herken je mogelijke gevaren sneller. Inmiddels hebben al vele cursisten onze theoriecursus gevolgd en aan het hoge slagingspercentage te zien met succes.

Een goede opleiding is belangrijk. Op school blijkt dat en tijdens de autorijlessen in de praktijk ook elke keer weer. En toch vinden sommige mensen het nog normaal om zonder echt te leren naar het theorieexamen te gaan om te proberen of ze kunnen slagen. Of ze volgen een dure cursus die ze alleen de vragen maar uit het hoofd laat leren. En dat terwijl het zo belangrijk is om echt te begrijpen wat je aan het doen bent in het verkeer.

Betere opleiding is sneller slagen én leuker rijden

Tijdens de praktijk rijlessen merken onze instructeurs dat leerlingen die de theorie echt begrijpen veel sneller beslissingen kunnen nemen en veel zelfstandiger door het verkeer gaan dan leeftijdsgenoten die alleen maar de theorievragen uit het hoofd hebben geleerd. En eerlijk is eerlijk, het is toch ook veel leuker om te snappen wat je aan het doen bent? Daarom geven wij al vele jaren klassikale theorielessen. Recentelijk hebben we daar de mogelijkheid aan toegevoegd om oefenexamens te kunnen maken op je eigen tablet of smartphone. Maar het belangrijkste blijft dat we tijdens de drie cursusavonden alle belangrijke theorieonderwerpen behandelen, zodat iedereen na afloop echt begrijpt wat er gebeurd.

Elke cursus bestaat uit 3 avonden van 19.00u tot 21.45u. De eerste twee avonden wordt de gehele theorie behandeld. In het weekend kun je dan de stof laten bezinken en eventueel zelf nog wat studeren. Op de afsluitende avond na het weekend wordt dan uitgebreid tijd besteed aan het oefenen van de examens. Indien gewenst kun je zelfs via de rijschool het CBR theorie-examen laten inplannen. Of je regelt dit zelf via mijn.cbr.nl, dat is nog voordeliger. De prijs van deze cursus kun je op onze tarievenpagina terugvinden.

Voor de eerstvolgende cursus kun je bij ons terecht op de onderstaande data. Schrijf je snel in via het ons inschrijfformulier.

Klassikale theoriecursus auto

Hieronder vind je de eerstvolgende beschikbare data voor de theoriecursus auto.

Cursusdata AUTO 2020

  • januari: donderdag 10 januari, vrijdag 11 januari en de afsluitende avond is op maandag 14 januari
  • februari: donderdag 13 februari, vrijdag 14 februari en de afsluitende avond is op maandag 17 februari
  • maart: donderdag 19 maart, vrijdag 20 maart en de afsluitende avond is op maandag 23 maart

Theorie zelfstudie

Liever zelfstandig leren? Ook dat kan natuurlijk en Rijschool Van Hees helpt je hierbij met een assortiment van de beste boeken en CD-roms.

Meer weten? Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden of blader eens door de boeken die we aanbieden. Voor iedereen zit er wel een methode bij die goed bij jouw behoeften aansluit.

test3_theorie